Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана аудиција за "Србија у ритму Европе"

rss

05.03.2011. Извор: Општина Алексинац

Данас је општину Алексинац посетио тим едукатора из Београда, који ради на реализацији пројекта „Србија у ритму Европе“.

Одржана аудиција за
Циљ данашње посете био је организовање аудиција у свим основним и средњим школама наше општине (Алексинац, Ал. Рудник, Житковац, Тешица и Суботинац), као и одабир 300 ученика који ће учествовати у снимању културно-забавне емисије о Алексинцу, која ће бити емитована на ТВ Б92.

Поред осталог, одабрани основци и средњошколци ће у оквиру програма пројекта проћи и бесплатну едукацију и то у виду 4 различите секције: хор, модеран плес, фолколор и водитељство. Секцију ће водити ТВ лице, водитељ Игор Карадаревић (Јутарњи програм РТС, "Европско лице", "Једна песма, једна жеља" и др.)

По завршетку едукација, у центру Алексинца биће организован концерт на којем наступају деца са познатим певачима забавне музике (Марија Шерифовић, Саша Ковачевић, Алекса Јелић, Емина Јаховић, Ана Штајдохар и др.), а велико финале пројекта одржаће се у месецу јуну 2011. године, у Сава Центру у Београду.

Коментара: 1


# Марија Шерифовић Тешица
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Srdjan.... 06.03.2011.
    Farma,Dvor,Veliki brat,Parovi,ritam Evrope,hleba i igara, podiže se krst u Nišu visok 60 metara, u Kragujevcu 50metara,školica glume,engleskog jezika,latinoameričkih igara,odbojke, fudbala,umetnici na sve strane i tetke na trapezu a nigde fabrika za radnike,nigde ISKRENOSTI I Duhovnosti,nikad više licemerja ni narkomana,nikad više socijalnih slučajeva i punijih klinika obolelih od karcinoma i drugih bolesti ali iz Beograda su stigli edukatori!?. Mirno ko ovčice posmatramo sopstvenu propast čekajući da neko drugi sa strane počne da rešava nagomilane probleme Srbije,pa dragi moji nema ko više,svi su nas se odrekli, ostali smo sami sa sobom u ritmu EVROPE EPP-E.... Neko zlonameran spočitaće mi da sam ozlojedjen,ne, to je blaža reč,ja sam rezigniran.Opština kao i cela Srbija mi se pretvorila u Danteov deveti krug,od kala i haosa u kome se nalazimo mi dozvoljavamo sebi da mediokriteti kao iz Domanovićevog Vodje nam kroje živote i prodaju dudinke za bubrege.Kuda plovi ovaj brod?


[ Додај коментар ]