Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Конференција за новинаре поводом Фестивала позоришних праизведби

rss

13.11.2012. Извор: Радио Алексинац, Алексиначке новости

Организациони одбор Фестивала праизведби организовао је конференцију за новинаре која је одржана данас у фоајеу Народног позоришта у Нишу. На конференцији за новинаре говорио је уметнички директор Фестивала Дука Јовановић.

Конференција за новинаре поводом Фестивала позоришних праизведби

Фестивал првоизведених представа биће одржан у Алексинцу од 18. до 24. новембра у организацији Центра за културу, а под покровитељством СО Алексинац. По најави организатора, овај јединствени фестивал отвориће доајен српског глумишта Властимир Ђуза Стоиљковић. Алексинчани и љубитељи позоришта из других градова, имаће прилику да погледају 6 врхуских театарских остварења.

Поједнична цена улазнице за сваку представу посебно износиће 300 динара, док ће се комплет улазница за свих 6 представа наћи у продаји по цени од 1.200 динара.

Цена за средњошколце износиће 150 динара за појединачну улазницу, односно 800 динара за комплет улазница за све представе.

Прве вечери фестивала публика ће моћи да погледа представу "Девојке" Нишког позоришта у режији Ивана Вуковића, а по тексту писца Радослава Павловића, који је најавио свој долазак на фестивал.

Поред Павловића, долазак на фестивал најавило је и неколико аутора по чијим су текстовима и драматизацијама настале представе које ће се наћи у такмичарској конкуренцији, Небојша Дугалић, Бранислава Илић и Небојша Брадић.

Данашњу конференцију за штампу пратио је новинар Радио Алексинца Нинослав Миљковић.

 


# фестивал Нинослав Миљковић Фестивал првоизведених представа Небојша Брадић СО Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима