Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Хуманитарна акција ''Милинко вам дарује - ''Мали принц'' за ђаке прваке''

rss

16.03.2013.

Хуманитарна акција "Милинко вам дарује - "Мали принц" - за ђаке прваке" која је почела пре два месеца на територији целе Србије, стигла је и до наше општине.

Хуманитарна акција ''Милинко вам дарује - ''Мали принц'' за ђаке прваке''

Пре пар дана Милинко Исаковић, широј јавности познат по хуманитарној акцији "Милинко вам дарује" у оквиру које је путовао по Србији и остављао поклоне на различитим локацијама, надајући се да ће их пронаћи они којима су ти поклони потребни, доставио је књиге једном од добровољаца са територије наше општине, који су се јавили да помогну у дистрибуцији књига ђацима првацима на нивоу целе општине.

Књиге су већ стигле до ђака првака из ОШ ''Вук Караџић'' у Житковцу и до првака у школи у Моравцу, а ових дана књиге ће добити и прваци из ОШ Љупче Николић и ОШ Вожд Карађорђе.

Добровољци, задужени за дистрибуцију књига суочили су се са малим проблемом, а то је недостатак људства, тј за поједине школе у нашој општини се није јавио нико ко би дистрибуирао књиге.

Овом приликом позивамо добровољце, који ће помоћи у акцији. Нису покривене школе на Алексиначком руднику, као и истурена одељења тих школа, као и школе од Тешице па до Вукање, где год има школа или истурених оделења.
 


# школе Вук Караџић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима