Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Андреј Шепетковски ускоро у Алексинцу

rss

10.10.2013. Д. Остојић

Андреј Шепетковски припада групи најпознатијих младих глумаца у Србији.

Андреј Шепетковски ускоро у Алексинцу

Андреј је рођен у Алексинцу, где је завршио основну и средњу школу, гимназију Дракче Миловановић. Факултет драмских уметности је завршио у Београду.

Након завршетка факултета креће његова успешна глумачка каријера. Глуми у неколико филмова, серија и великог броја позоришних представа. Последња у низу је представа ,,Шетња са лавом,,. Андреј у представи Шетња са лавом у двострукој улози и глумац и аутор текста.

Та Андрејева представа изведена у ансамблу лазаревачког позоришта нашла се у веома јакој конкуренцији на Фестивалу, који се ове године одржао под називом “У потрази за изгубљеном душом”.

Изведена је последњег фестивалског дана, а судећи по реакцијама пуне сале Центра за културу Младеновац и  бурном аплаузу, “Шетња са лавом“ је апсолутни фаворит публике.

Бројне похвале изречене су и на Округлом столу након одигране представе, а окупљени су се сложили да је најмлађе професионално позориште овим комплексним комадом, донело једно право освежење, не само Фестивалу у Младеновцу, већ и данашњој позоришној сцени уопште.

У представи играју Ана Јовановић, Андреј Шепетковски, Милан Томић и Дарко Бјековић.

Представи “Шетња са лавом” предстоји још један фестивал следећег месеца. У питању је Фестивал првоизведених представа у Алексинцу.

 


# позориште представа фестивал Андреј Шепетковски глумац Ана Јовановић Милан Томић Дарко Бјековић Фестивал првоизведених представа Дракче Миловановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима