Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У Горњем Крупцу раскопана улица чека гребани асфалт

rss

10.01.2021. Алексинац.нет

Када је у току зима у којој се смењују киша и снег, свакога дана, људима који живе у неасфалтираним улицама у општини Алексинац је најтеже, али ситуација у Горњем Крупцу превазилази све границе толеранције коју грађани могу да имају према надлежним службама Алексинца.

У Горњем Крупцу раскопана улица чека гребани асфалт

Чија је одговорност што је улица Ђорђа Карађорђа која се налази недалеко од центра села Горњи Крупац остала раскопана, тренутно није познато. У улици је рађена замена водоводне цеви и када је тај посао завршен земља је само набацана да попуни рупе, али не и да се улица врати у првобитно стање. По речима извора Алексинац.нет председник села Горњи Крупац је рекао да он ту не може ништа да уради док ова улица не дође на ред за гребани асфалт. Када ће се то десити, такође, није познато.

Као у већини наших села, па и у овој улици живе стари људи којима је сада додатно отежано, скоро и немогуће да се крећу ка и од својих кућа. Стара пракса, пребацивања одговорности, ће у овом случају скупо коштати мештане ове улице у Горњем Крупцу и само је питање када ће неко да се повреди приликом покушавања да њоме дође до свог дома.

Коментара: 0


# Алексинац Горњи Крупац Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима