Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друштво

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Total: 1168  Displaying: 61 - 70

До краја ове године, може се користити годишњи одмор из прошле

Југмедиа 04.06.2021.

Стари годишњи одмори могу се искористити до краја 2021.године, закључак је Владе Србије, која је препоруку с тим у вези дала још у фебруару ове године. Ових дана је та прича актуелизована, зову нас и послодавци и запослени да би се информисали, али представки или неких захтева на ову тему, није било, рекла је у изјави за Југмедиу Милица Љујић Китановић шеф Одсека Инспекције рада за Јабланички управни округ.

Опширније

Коментара: 0

Кризни штаб: Угоститељски објекти могу да раде до поноћи, трафике 24 сата

Јужне вести 01.06.2021.

На седници чланови Републичког кризног штаба су одлучили да ублаже мере, па ће тако од данас угоститељски објекти у отвореном и затвореном простору моћи да раде до поноћи сваког дана, а трафикама ће бити дозвољен рад без ограничења, рекла је након седнице министарка и чланица Штаба Дарија Кисић Тепавчевић. Такође, научни и пословни конгреси ће, према њеним речима, моћи да окупе у затвореном простору 200 људи.

Опширније

Коментара: 0

Партија шаха са Анастасијом (Видео)

31.05.2021.

Шаховска табла постављена испред библиотеке Вук Караџић у Алексинцу је привукла пажњу и медија.

Опширније

Коментара: 0

Шах у Алексинцу

Општина Алексинац 27.05.2021.

Данас је на платоу испред Градске библиотеке "Вук Караџић" постављена шаховска табла.

Опширније

Коментара: 0

Бака Алексе Стојменовића кроз јецаје поручује - и код Вучића ћу да идем ако треба

18.05.2021.

Алексинчанин Алекса Стојменовић (26) који је преминуо у нишком клиничком центру од последица повреда које је задобио под још неразјашњеним околностима на рођенданском слављу у једном ресторану у Алексинцу.

Опширније

Коментара: 0

Ђубрета свугде, па чак и око спортских објеката

Саша Гидра Марковић 18.05.2021.

Уместо редовне рубрике о руглима града овога пута се фокусирамо на други, или први проблем Алексинца, ђубрета кога има свугде, а нема ко да га покупи.

Опширније

Коментара: 0

Ратна писма рођенима у завичај и натраг

Политика 16.05.2021.

Поштовани Отац, данас смо се мобилисали и крећемо у састав батерије за Нови Пазар, на Скопље, Митровицу и за Херцеговину. Здраво сам и не брини. Поздрављам вас свију и збогом, поручио је својима каплар Илија Ракићевић, јула 1914. из Алексинца.

Опширније

Коментара: 0

Братислав Цветковић из Алексинца већ четири године на муци због туђих аутомобила

Вечерње новости 14.05.2021.

Већ четири године, у дворишту породичне куће Братислава Цветковића из Алексинца пропадају два возила која су некада била власништво друштвеног предузећа "Стоко комерц".

Опширније

Коментара: 1

Клуб бригадира „О*рук генерација“, клуб ДДК “Хумано срце“ и еколошко друштво “Колибри“ уредили спомен обележје у Грејачу

10.05.2021.

Сложно и са еланом, уз подршку најмлађих, оних на којима овај свет остаје, чланови клуба бригадира „О*рук генерација“ који окупља акцијаше учеснике омладинских радних акција широм некадашње Југославије, добровољни даваоци крви и чланови еколошког друштва “Колибри“, који окупља заљубљенике у природу и очување здраве животне средине, у суботу на дан Црвеног крста Србије уредили су спомен обележје борцима ослободилачких ратова и дечји забавни парк у центру варошице и некад једном од…

Опширније

Коментара: 0

Казна за убијање до 100.000 или затвор - ево шта треба урадити када наиђете на змију

08.05.2021.

Кад их нађете, не треба их дирати и узнемиравати, пошто су све заштићене законом. Они који змију нађу у домаћинству, најбоље је да контактирају са Зоо-хигијеном или сличним организацијама.

Опширније

Коментара: 1

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Total: 1168  Displaying: 61 - 70

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима