Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Јавни позив за подстицајна средства за пчеларство

rss

18.04.2013. Aleksandar Gvozden

Расписан је Јавни позив за подстицајна средства за инвестиције у пољопривредна газдинства која се баве пчеларством.

Јавни позив за подстицајна средства за пчеларство

Фонд за развој пољопривреде општине Алексинац расписао је Јавни позив за подстицајна средства за инвестиције у пољопривредна газдинства која се баве пчеларством.

Поменута подстицајна средства биће искоришћена за набавку нове опреме и то: свих типова кошница, делова кошница и опреме за пчеларење.

Право на коришћење подстицаја имају физичка лица - носиоци или чланови регистрованог породичног пољопривредног газдинства на територији општине Алексинац који су купили опрему у периоду од 01.01. до 31.05.2013. године или доставили профактуре до 31.05.2013.

Иначе, финансијска средства предвиђена за реализацију овог конкурса износе 500.000,00 динара и то искључиво као наменска и бесповратна средства. Максимални износ по кориснику је 40.000,00 динара.

Захтев за доделу подстицаја доставља се преко писарнице Општинске управе од 7 до 15 часова, а насловљено на одсек за пољопривреду "Фонд за развој пољопривреде општине Алексинац". Захтев се подноси на обрасцу који се може преузети у згради Општинске управе Алексинац или на сајту www.aleksinac.org, на страници Фонда за развој пољопривреде.

Ранг листа кандидата биће објављена 5. јуна на огласној табли општине Алексинац.

Конкурс је отворен од 15.04. до 31.05.2013. године.

video...

Коментара: 0


# инвестиције Фонд за развој фонд за развој пољопривреде
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима