Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бољи дани за АЛПОС

rss

08.12.2010. Извор: aleksinac.org

Бољи дани за АЛПОС

Директор Алпос-а д.о.о. Алексинац, Фелин Дукаи, почетком ове недеље у разговору са председником општине, Иваном Димићем, истакао је да је компанија Алпос на прагу изласка из кризе.

По информацијама директора Алпос-а, Дукаија, у петак 3. децембра, одлуком суда у Словенији, Систем Алпос је ушао у поступак такозваног принудног поравнања. То значи да ће дугови компаније Алпос бити репрограмирани и да ће се задужењем код банака обезбедити додатна обртна средства.

Тема састанка руководства Алпос-а са председником општине била је захтев Алпос-а за одлагање плаћања дуга према локалној самоуправи.

Председник општине, Иван Димић, овом приликом је обећао помоћ локалне самоуправе како би Алпос остварио планиране активности.

Руководство Алпоса очекује да фабрици у Алексинцу буде одобрено око 2 милиона евра и да до половине јануара 2011. године буде деблокиран рачун Алпос-а д.о.о. Алексинац.

Коментара: 1


# председник општине Иван Димић Алпос
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    ecc 08.12.2010.
    -Sistem Alpos je ušao u postupak takozvanog prinudnog poravnanja. To znači da će dugovi kompanije Alpos biti reprogramirani i da će se zaduženjem kod banaka obezbediti dodatna obrtna sredstva...-
    OVO JE NAJORDOKSNIJA GLUPOST KOJU SAM CUO U POSLEDNJE VREME. ZNAM KO JE PISAO OVAJ TEKST, ALI TAJ NEMA APSOLUTNO BLAGE VEZE SA EKONOMIJOM.
    NADAM SE DA GA NISU PISALI SAVETNICI PREDSEDNIKA OPSTINE. AKO JESU SAD JE JASNO STO SMO OVOLIKO PUKLI.


[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима