ЕкономијаЕкономија
Претрага
cirilica | latinica

Економија

Пословне информације и обавештења
<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 407  Приказано: 51 - 60

Донета извршна пресуда за раднике Фрада

Д. Остојић 23.06.2015

Основни суд у Алексинцу донео је извршну пресуду, којом се откази уговора о раду отпуштених радника Фрада проглашавају незаконитим.

опширније

Коментара: 1

Подршка женском предузетништву

Општина Алексинац 18.06.2015

У оквиру активности развојног програма Европски ПРОГРЕС, које имају за циљ подршку родној равноправности и економско оснаживање жена кроз креирање нових радних места, објављен је јавни позив за доделу бесповратне помоћи за покретање бизниса у власништву жена и које ће водити жене.

опширније

Коментара: 0

Дигитализован АЛТ канал

извор: СНС Алексинац 15.06.2015

Телевизија АЛТ је, на основу Правилника о преласку са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма (члан 7. и 9.), завршила дигитализацију у предвиђеном року и приступила другом мултиплексу у зони расподеле Јастребац.

опширније

Коментара: 3

И поред недостатка сировина, производња у "Атеник комерцу" се стабилизује

Радио Алексинац 05.05.2015

Производња у „Атеник комерцу“ на Алексиначком Руднику, бившем „Фахопу“, полако се стабилизује, мада власник предузећа Родољуб Поповић признаје да има још увек потешкоћа око организације рада.

опширније

Коментара: 12

Потребно три милиона евра улагања за формирање Слободне зоне Алексинац

Радио Алексинац 02.05.2015

Алексинац има изузетно повољан положај за формирање Слободне зоне, истиче директор Слободне зоне Пирот доктор Драган Костић, али овдашња локална самоуправа мора имати јасну стратегију шта нуди потенцијалним инвеститорима и како да их привуче и наведе да свој капитал уложе баш овде.

опширније

Коментара: 9

Састанак привредника, локалне самоуправе и РПК Ниш

извор: Општина Алексинац 28.04.2015

Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац и Регионална привредна комора Ниш у четвртак, 30. априла 2015. године, у сали СО Алексинац са почетком у 12 часова организују заједнички састанак привредника општине Алексинац, представника локалне самоуправе, Регионалне привредне коморе и Клуба инвеститора.

опширније

Коментара: 0

Бетоњерка - Teжак пут до новог власника

РТС, Оливера Петровић Стојанчић 18.04.2015

Крај приватизације значи да 1. јануара идуће године нећемо имати ниједно предузеће у друштвеном власништву. Остале фирме са списка од 512 које треба да се приватизују морају бити оглашене за продају или отићи у стечај, кажу надлежни.

опширније

Коментара: 0

У плану оснивање Слободне зоне Алексинац

Радио Алексинац 31.03.2015

У Алексинцу је у плану оснивање Слободне зоне, по угледу на Слободну зону у Пироту, која ће нашој општини донети не само стране инвеститоре већ и царински терминал и бројне шпедиције, каже потпредседник Оштине Алексинац Чедомир Ракић.

опширније

Коментара: 3

Инвестиције и отварање нових радних места приоритет у 2015. години

Радио Алексинац 26.03.2015

Од некада препознатљивог индустријског града, Алексинац је данас спао на једно велико и неколико малих и средњих предузећа.

опширније

Коментара: 2

Судбина отпуштених радника ФРАД-а у рукама Апелационог суда

Јужна Србија Инфо 26.03.2015

У марту прошле године, деветорица радника фабрике филтера ФРАД из Алексница добила су отказ. Данас они траже од државних органа да "натера" власника фабрике да поштује одлуке ресорног Министарства и врати их на посао.

опширније

Коментара: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 407  Приказано: 51 - 60