Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Бован 2011" - Предавачи из Данске и Велике Британије

rss

20.08.2011. Извор: Општина Алексинац

Обећање организатора да ће камп "Бован 2011" бити садржајно много богатији од прошлогодишњег се остварује, а о томе сведоче и предавачи из Данске и Велике Британије, који су се кампу придружили пре два дана, а на радионицама добили пуну пажњу младих учесника из 5 земаља.


У оквиру 2. Интернационалног омладинског кампа иновација "Бован 2011" млади кампери и волонтери били су у прилици да након пријема код председника општине Ивана Димића, посете Липовац и Горњи Адровац, и тако се упознају са туристичким потенцијалима општине Алексинац, као и са њеним природним и културним лепотама.

Након радионица Црвеног крста и финала турнира у одбојци, око 45-оро младих учесника кампа јуче је присустовало презентацији ЛЕДИБ програма Карстена Лунда, предавача из Данске, као и радионици "Развој идеја", предавача Ларса Хенрика Ниелсена и Биљане Лозо.

Данас, пре вечерње опроштајне журке учесника и волонтера кампа "Бован 2011", биће одржана радионица "Од идеја до реализације" - Отворено саветовање (Ларс Хенрик Ниелсен, Биљана Лозо), као и спортска радионица, предавача Даниела Морриса, Зорана Милановића и Романе Лозо. Након тога, уследиће радионица Црвеног крста, док ће едукативни програм кампа бити завршен презентацијом рада свих радионица и група.


Коментара: 1


# Липовац Горњи Адровац
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Srdjan 20.08.2011.
    Ne želim da zvučim kao kritičar, ali me kao gradjanina interesuje konkretni učinak KAMPA BOVAN ?Koji su efekti za OPŠTINU, sem druženja,i koliko se iz opštinske kase izdvaja za to?Šta gradjani Opštine Aleksinac,konkretno mladi sa sela imaju od toga? Daleko bilo da sam protiv akcije, gde mladi imaju učešća, ali ako u OPŠTINI Aleksinac, imamo situaciju ,da se za par stotina popisivača prijavi 7 puta više njih ,a na tršištu za nezaposlene je evidentirano 7658 lica , zar nije bilo logičnije uposliti 50-ak njih ,na par meseci ,da imaju kupiti ogrev i spremiti zimnicu, mjesto što se imaju ARČITI OPŠTINSKI NOVCI za manje više, jednu te istu ekipu? Razumeo bih da je opština u rangu Beograda ili Beočina po prinmanjima,ali ovde, gde je više ljudi pred kontejnerom nego na koncertu Slobodana Trkulje pre par meseci, je malo degutantno govoriti o nekakvim kampovima..Mada je lepo.Naročito ako je besplatno.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима