Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Преминуо Љубиша Јеленић

rss

13.03.2016. Редакција

Мислим да не постоји неко у Алексинцу ко није познавао Љубишу Јеленића, а сумњам да постоји неко ко га није поштовао.

Преминуо Љубиша Јеленић

Љубиша Јеленић, пословни човек и активиста, преминуо је данас, након шлога који га је недавно задесио.

Први је ову вест на друштвеној мрежи Фејсбук, а где је и сам Љубиша често знао да конструктивно коментарише, објавио Душан Остојић речима: "Био је човек који ме подсећао на моје детињство."

"У приземљу зграде у којој сам становао, Љубиша је био шеф радње која се звала Електротехна. Ја, као један од клинаца који се ту стално врзмао, био сам му миљеник. У тој радњи је био и мој пријатељ, сада покојни Мића, кога су неки звали Јаре, ја нисам.", сећа се Остојић.

"Онда су дошле неке године распада фирми и трговина, Љубишу нисам видео годинама, а онда смо се пре пет-шест година виђали на политичким манифестацијама, скупштинским заседањима, у последње време у његовој фирми, где сам одлазио са мојим другом Далетом, који је пословно и приватно са Љубишом доста сарађивао. Љубиша је био при крају једног озбиљног пројекта, изградње хидротурбине од двадесетак тона. Био сам одушевљен сазнањем да се тако грандиозна машина мозе направити у Алексинцу." пун је утисака Душан.

Иначе, деведесетих година је Љубиша покренуо своју фирму, а неко време и био веома успешан. Био је и политички веома активан, а неко време је био и у општинском већу.

Памтићемо га по насмејаном лицу, јер је увек био позитиван, отворен, гостољубив и срдачан.

Последњи поздрав од редакције Алексиначких вести.


# Душан Остојић Љубиша Јеленић In memoriam
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима