Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nevolje stanara ulica blizu centra Aleksinca Foto

rss

01.08.2014.

Prenosimo apel jednog od stanara ulice u centru grada. Ulica se nalazi u blizini gradske fontane i čuvenog Platoa kod Doma kulture.

Nevolje stanara ulica blizu centra Aleksinca Foto

Tamo ljudi muče muku sa prvim danima kiše. Foto reportažu prenosimo kao i pismo stanara.

"Evo kako izgleda moja ulica u centru grada 190 metara asfalta i ivičnjaka je previše za gradsku vlast, ali zato su asfaltirane sve ulice u Paliluli i Mikro naselju, iako tamo kuće nemaju dozvole za gradnju ili su neuknjižene. Tri peticije pisane, ništa, 11 domaćinstva gaze blato posle svake kiše, a živimo u 21. veku. Već vidim kako se negde asfaltiraju uličice sa dva donaćinstva, verovatno im je jaka rakija, pošto nama jedan od bivših čelnika rekao da nam je slaba rakija."

 

Komentara: 3


# ulice asfalt kiša
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-2)

  palilula 01.08.2014.
  koji si ti bolesnik ? pa mi smo bre imali dozvole u paliluli dok se ti nisi ni rodio

 • (+3) (-2)

  palilula 01.08.2014.
  sad vidim da si pristrasan , ja sam pisao pod imenom PALILULAC . blokirao da ne iznosim tvoj prljav veš al snadjem se ja . VRATI BRE TU ZUBARSKU STOLICU VEĆ JEDNOM i objasni ljudima prevaru . toliko o tvom poštenju zbogom i ostavljam te samog da se igraš ovde .

 • (+2) (-3)

  BOJAN 01.08.2014.
  U POTPUNOSTI RAZUMEM GOSPODINA,VOLEO BI DA DODJE U ULICU 9.JUGOVICA TJ.DA DODJE GOSPODA IZ OPSTINE DA VIDE STA JE TUGA OD ULICE POSLE KISE I KAD JE SUVO ISTA PRICA TADA JE SAMO PRASINA.....ALI MISLIM DA MORA DOCI DO BLOKADE PUTA ZA SOKO BANJU TO JE JEDINI NACIN DA NAS CUJU I URADE NESTO.POZ.ZA OPSTINSKU UPRAVU.BOJAN RISTIC.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}