Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rusi zaustavljeni na Jarinju!

rss

13.12.2011. Dveri Srpske

Američki KFOR i pripadnici EULEKS-a ne dozvoljavaju prolaz ruske humanitarne pomoći!

 

Konvoj sa humanitarnom pomoći za Srbe na Kosovu i Meothiju, koji je poslalo Ministarstvo za vanredne situacije stigao je na administrativni prelaz Jarinje. Na prelazu ga je zaustavio američki kontigent KFOR-a zbog detaljnog pregleda svakog od preko 20 kamiona iz konvoja.

Pripadnici misije EULEKS-a navode za Glas Rusije: „dobili smo naredbu od komande da prekinemo puštanje automobila iz ruske kolone i da čekamo dalje naredbe. Komanda nam nije objasnila uzroke i nije saopštila bilo kakve detalje“

Do ovog trenutka samo 2 kamiona prešla su administrativni prelaz.

Svečana dodela humanitarne pomoći biće upriličena u Kosovskoj Mitrovici, uz prisustvo ambasadora Ruske Federacije, Aleksandra Konuzina!

Sa novim informacijama javljamo se u toku dana.

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/kampanje/KiM/rusi-stigli-na-kosovo.php

Komentara: 2


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Milos 13.12.2011.
    I treba da ih zaustave. Imali su svoje jedinice dole prvi, pa ih povukli i izdali Srbe. Sad glume velike humanitarce. Koga Rusi brane, tesko njemu.

  • (+0) (-0)

    goran 20.12.2011.
    Pa mogli su da počnu tređi svetski rat, ili da ga nastave. Džabe i što su dolazilili kad nisu imali koridor za snabdevanje, a da bi ga imali morali bi da pregaze Bugarsku lili Rumuniju, a kao što znate oni u NATO savezu tako da ova tvoja konstantacija ne važi. Verovatno ti je Čeda vrh vrhova.


[ Dodaj komentar ]