Aleksinac Javni Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede

vesti iz Aleksinacke opstine, mali oglasi, poslovna baza, nekretnine, automobili, forum, blog, galerija

Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac raspisao je Javni poziv za podsticajna sredstva za...
Javni Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede
Pretraga
cirilica | latinica

Mejl lista

Javni Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede

printrss

02.02.2013.

Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac raspisao je Javni poziv za podsticajna sredstva za investicije u poljoprivredna gazdinstva koja se bave proizvodnjom povrća.

Javni Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede

Reč je o investicijama u poljoprivredna gazdinstva koja se bave proizvodnjom povrća u vidu nabavke nove opreme i to: nabavku opreme, odnosno materijala za proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru, nabavku opreme i mehanizacije za navodnjavanje povrća i nabavku opreme za zaštitu od bolesti, štetočina i korova.

Sredstva odvojena za ovu namenu utvrđuju se u iznosu od 70% vrednosti realizovane i u potpunosti isplaćene investicije. Podsticaji za investicije mogu se ostvariti po korisniku podsticaja u maksimalnom iznosu od 100.000,00 dinara za opremu kupljenu u periodu od 01.10.2012. do 07.02.2013. godine. Sredstva se dodeljuju kao namenska i bespovratna.

Zahtev za dodelu podsticaja dostavlja se preko pisarnice Opštinske uprave u vremenu od 7 do 14 časova, a naslovljeno na Odsek za poljoprivredu - Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac, ulica Knjaza Miloša 169. Zahtev se podnosi na obrascu koji možete preuzeti u zgradi Opštinske uprave Aleksinac, kancelarija br. 35.

Konkurs je otvoren od 31.01.2013. god do 07.02.2013. god.

Komentara: 3 | #Gugl preporuka:

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  ?, 02.02.2013.:
  Nabavka nove opreme koja je već nabavljena.
  Dragi moji, sledećeg puta raspišite javni poziv, pa da znamo iznos sredstava, da planiramo na vreme.

  Dakle, imamo još 5 dana da donesemo stratešku odluku? Pa, koga vi za****?!!

 • (+0) (-0)

  Wladimir, 03.02.2013.:
  Ko je trebao da zna, taj je saznao na vreme a za ostale koga briga... Ko ima imace, ko nema ko ga j. Tako je bilo i bice...

 • (+0) (-0)

  hm, 03.02.2013.:
  Znaci,znaju da se sredstva nece moci po novom zakonu davati na taj nacin i to rade.S vama stvarno nesto nije u redu.Uzgred,javno se zna ko je urgirao i za prosle subvencije kod Nese iz njegove stranke iako zakonski nije mogao da dobije pare,sad opet isto radite.Misljenja sam da ne znate sta radite

[ Dodaj komentar ]


Gugl preporuka: