Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

EYOT ovacijama ispraćen za London

rss

25.02.2014. gradjanin.rs

Pred mnogobrojnom publikom u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost i na oduševljenje svih prisutnih, niški muzički sastav EYOT održao prvi ovogodišnji koncert i premijerno izveo nove kompozicije.

EYOT ovacijama ispraćen za London

Proteklog vikenda u Centru za kulturu i umetnost u Aleksincu niški EYOT održao je koncert na kojem je u sat i po vremena odsvirao dobro poznate kompozicije sa svoja prva dva albuma ali i premijerno izveo nekoliko novih.

Posebno upečatljivu reakciju publike izazvao je najverovatnije prvi singl sa trećeg albuma koji je sastav izveo na samom kraju koncerta.

Koncert je protekao u sjajnoj atmosferi a sam bend je ispraćen sa scene nakon održanog bisa ovacijama. Nove kompozije za treći album sastav EYOT je snimio krajem prošle godine u Engleskoj i kako navode članovi benda rad na albumu i pregovori oko izdanja su u završnoj fazi.

Sledeći koncert sastav EYOT održava već početkom marta meseca u čuvenom londonskom  Jazz Caffe-u gde će nastupati kao gost na promociji novog albuma engleskog džez sastava Get the Blesing.

Niška publika imaće priliku da sluša svoje sugrađane na velikom niškom koncertu u Narodnom Pozorištu 4. aprila.

 

Komentara: 0


# Eyot džez
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}