Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otkrivamo: sprema se šut karta za Ljiljanu

rss

15.08.2010. Stefan Radović

Otkrivamo: sprema se šut karta za Ljiljanu
Olujno nevreme praćeno pljuskovima sa grmljavinom koje je zahvatilo opštinu Kuršumlija nanelo je ogromnu štetu Domu zdravlja u tom gradu, izjavila je novinarima direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji Dr.Ljiljana Arsenijević.

Kako portal aleksinac.net saznaje od dobro obaveštenog izvora poplavljena je kuhinja i uništeni su svi računari kao i svi drugi aparati za snimanja.

’’U blizini Doma zdravlja udario je grom od kada je ova ustanova u totalnoj blokadi jer su stradali gotvo svi aparati kao i server za podržavanje kompjuterskog sistema,, Navodi naš dobro obavešteni izvor dodajući da je oštećena i telefonska centrala koja još uvek ne funkcioniše.

’Još ne znamo kolika je ukupna šteta, ali je ona ogromna. Sada smo u nemogućnosti da vodimo elektronsku dokumentaciju. U hodnicima se stvaraju gužve jer se recepti i ostala dokumentacija mora pisati rukom, što oduzima ogromno vreme. Ispred šaltera je takođe velika gužva i pacijenti su prinuđeni da čekaju satima,,Izjavila je ekskluzivno za naš portal direktorka DZ-a u Kuršumliji Dr.Ljiljana Arsenijević.

Građani Kuršumlije poručuju:

NEDAMO LjILjU !!!

Kako naš portal nezvanično saznaje u vrhu trenutne vladajuće koalicije u opštini Kuršumlija koju čine SRS,NS i DSS spremaju smenu aktuelnoj direktorki Doma zdravlja u Kuršumliji Dr.Ljiljani Arsenijević koja je član Demokratske stranke koja je na tom mestu i postavila,naš izvor navodi da bi na njenom mestu trebala da dođe bivša direktorka iz redova DSS Dr.Uranija Petrović .

Ova nezvanična informacija uzrokovala je veliko negodovanje kod građana Kuršumlije koji su kako kažu spremni i na štrajk samo kako bi aktuelna direktorka ostala na toj poziciji,jer je kako tvrde najbolja i nezamenjiva.

Kako će biti pratićemo....



# štrajk
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima