Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

3. Međunarodni džiu džicu turnir "Aleksinac Open 2014"

rss

10.12.2014.

U subotu, 13. decembra 2014. sa početkom u 10. 00 časova u hali sportova u Aleksincu održaće se 3. Međunarodni turnir "Aleksinac Open 2014" u organizaciji džudo i džiu džicu kluba "N&F" iz Aleksinca, pod pokroviteljstvom Opštine Aleksinac.

3. Međunarodni džiu džicu turnir "Aleksinac Open 2014"

Učešće na turniru su najavili takmičari iz oko 30 klubova iz 8 država Evrope: Slovenije, Rumunije, Hrvatske, Bugarske, BiH, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Naš klub će na turniru nastupiti sa 42 takmičara u svim uzrasnim kategorijama.

"Turnir je ove godine dva puta odlagan, trebao je da se održi 17. maja i 28. juna zbog uvođena vanrednog stanja usled poplava i velikih elementarnih nepogoda koje su zahvatile našu zemlju. Nadamo se da će nam sada vremenska prognoza biti saveznik." navode iz aleksinačkog kluba

Turnir se već tri godine nalazi na kalendaru Evropske džiu džicu federacije - EJJF, a odobren je na osnovu odličnih rezultata koje postiže naš klub poslednjih godina.

"Ove godine aleksinački klub je u ekipnoj seniorskoj konkurenciji postao Vicešampion međunarodne Jadranske džiu džicu lige, čime se plasirao u Evropku džiu džicu ligu, dok je u pojedinačnoj konkurenciji naš klub dobio Prvaka Evrope u kategoriji kadeta - što je ujedno i najbolji uspeh u istoriji naše zemlju." kaže trener Dragan Trajković.


# džiu džicu N&F džiu džicu klub NIF Dragan Trajković hala borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima