Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

1 od 5 miliona i večeras u Aleksincu

rss

15.03.2019.

Na večerašnjim protestima 1 od 5 miliona, koji se održavaju u Aleksincu na platou ispred Doma kulture od 19 časova, pored protestne šetnje prisutnim građanima će se obratiti Maja Videnović, Konstantin Samofalov i Aleksandar Tanasković.

Foto: arhiva

Maja Videnović je rođena 30. aprila 1979. godine u Beogradu. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Beogradu, gde je i diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Učestvovala je u opozicionom radu još kao gimnazijalka, kada je organizovala srednjoškolske proteste 1996/97. godine.

Konstantin Samofalov je rođen u Beogradu 15.juna 1982. Završio XIV beogradsku gimnaziju. Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 2007. Završio Visoke studije bezbednosti i odbrane na Vojnoj akademiji u Beogradu,‎ kao pripadnik prve generacije polaznika 2012. Služio vojni rok u valjevskoj kasarni kao pripadnik prve generacije dobrovoljaca Vojske Srbije, nakon profesionalizacije oružanih snaga 2011.

Aleksandar Tanasković je rođen 1974. godine u Beogradu. Oženjen, otac dvoje dece. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Čačku. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Beograd, na smeru „Finansije, bankarstvo i osiguranje“. Pored osnovnog fakultetskog obrazovanja ima i zvanje „Broker-a za trgovanje hartijama od vrednosti i drugim tržišnim materijalom“, kao i sertifikate većeg broja obuka iz oblasti marketinga i menadžmenta.


# Aleksinac protest Maja Videnović Konstantin Samofalov 1 od 5 miliona
#1od5miliona @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima