Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politika

<< < 75  76  77  78  79  80  81  82 > >>Ukupno: 828  Displaying: 771 - 780

Predstavljanje aktivnosti Pokreta Dveri na TV Alt

http://www.dverisrpske.com 02.12.2011.

Jedan od poverenika Dveri za jug Srbije, dr Dragiša Bojović gostovao je 1. decembra, u 21 čas na aleksinačkoj televiziji ALT. Dr Dragiša Bojović je bio gost  emisije „Razgovor s povodom“ , gde je gledaocima predstavio politički program Pokreta Dveri za život Srbije i govorio o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima Dveri. Pozivamo Vas da ispratite reprizu  ovog vrsnog političkog magazina i iz prve ruke saznate o načelima Novog narodnog dogovora koji  Pokret…

Opširnije

Komentara: 0

Saopštenje za medije aleksinačkih socijalista

02.11.2011.

Ovih dana svedoci smo naglo pojačane aktivnosti političkih stranaka. Partijska propaganda pojedinih stranaka, od bučnih reklama do političkih uzbuna, i svakojakih kombinatorika raznim nesuštinskim savezima i nespojivim postizbornim koalicijama, najavljuje burne izbore. Cilj je jasan: računajući na zaboravnost građana, nude mnoga rešenja u pokušaju da sebi podignu rejting,i u borbi za vlast da prečicom stignu do političke moći. Predizborna kampanja je dnevno politički instrumentalizovana u…

Opširnije

Komentara: 4

Aleksinački socijalisti obeležavaju 21. godinu rada

25.10.2011.

Konferencija za novinare aleksinačkog SPS-a 25.10.2011

Opširnije

Komentara: 32

Saopštenje za javnost aleksinačkih socijalista

06.10.2011.

Srbija je evropska zemlja, i zato je okrenutost Srbije ka evropskim intergracijama logično nastojanje da se smanje pritisci, potvrdi i revitalizuje evropski identitet državotvorne slobodne nacije. Opredeliti se za Evropsku uniju ne znači zatvoriti se za obostrano korisne odnose sa drugima.

Opširnije

Komentara: 15

Stav SPS-a povodom ponude za rekonstrukciju vodovoda

14.09.2011.

Povodom održanog sastanka na kome je predstavljen Program II rekonstrukcije vodosistema Bresje oglasila se SPS Aleksinca svojim stavom. Socijalisti Aleksinca u potpunosti podržavaju potrebu da se konačno reši pitanja funkcionisanja fabrike vode Bresje, ali ponuđeni ugovor nije prihvatljiv i nije u interesu građana.

Opširnije

Komentara: 5

Saopštenje OO SPS Aleksinac

07.09.2011.

Funkcionisanje vladajuće koalicije, posle dužeg zastoja, je 30. sednicom skupštine opštine otvorilo prostor za deblokadu krize. Doneto je par kvalitetnih i značajnih odluka u tom pravcu: rebalans budžeta; izbrana su tri nova većnika, od kojih je jedan novi većnik SPS. To potvrđuje spremnost i SPS da traži i nalazi potrebna, bolja rešenja.

Opširnije

Komentara: 0

Nova sednica, nove dnevnice...

06.09.2011.

Juče je u sali Skupštine opštine Aleksinac održana 31. sednica lokalnog parlamenta. Na dnevnom redu je bila samo jedna tačka, koja je bila ne dvevnom redu prethodne sednice, ali nije bilo kvoruma. Odbornici su jednostavno napustili sednicu...

Opširnije

Komentara: 0

Sednica SO: prepucavanja i zamena većnika

Izvor: Aleksinačke novosti 01.09.2011.

Juče je održana sednica SO Aleksinac uz niz oštrih tonova i optužbi između članova vladajuće koalicije, ali uz dovoljnu podršku odbornika vladajuće većine da se izglasaju sve planirane tačke, sem verovatno najvažnije.

Opširnije

Komentara: 0

Saopštenje za javnost aleksinačkih socijalista

24.08.2011.

Javna uprava za koju se zalažu socijalisti mora biti efikasna, debirokratizovana, departizovana i ekonomična. Ona pre svega, mora biti servis svih građana kako bi oni u nju imali poverenja.

Opširnije

Komentara: 1

Živadinović novi predsednik aleksinačkih socijalista

Izvor: Aleksinačke novosti 11.07.2011.

Na Izbornoj koneferenciji Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, jednoglasno su izabrani novi predsednik partije na lokalu i članovi Opštinskog odbora.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 75  76  77  78  79  80  81  82 > >>Ukupno: 828  Displaying: 771 - 780{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}