Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novosti

Novosti...



<<<678910>>>Ukupno: 1115  Displaying: 71 - 80

Od ponedeljka neposredna nastava u svim školama

18.02.2022.

Od ponedeljka, 21. februara u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji primenjivaće se prvi model nastave, odnosno učenici će nastavu pohađati neposredno, saopšteno je danas iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Opširnije

Komentara: 0

Usluga eVrtić dostupna na portalu eUprava

Novi magazin 09.02.2022.

Ovogodišnji konkursi za upis dece u predškolske ustanove eVrtić počeli su putem portala eUprava, saopštila je danas Kancelarija Vlade Srbije za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Opširnije

Komentara: 0

Prekršajni sud je rešio dva predmeta protiv navodnih organizatora protesta i oba je odbacio

Južne vesti 03.02.2022.

Od 20 policijskih zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, koji se odnose na nedavne ekološke proteste u Nišu i Aleksincu, niški Prekršajni sud je rešio 2 predmeta i oba je odbacio jer, kako obrazlažu, radnja opisana u zahtevu nije prekršaj. Od ukupno 83 zahteva za sudsko odlučivanje po prekršajnim nalozima, van snage je stavljeno njih 5, a razlog je taj što policija nije u roku dostavila dokaze.

Opširnije

Komentara: 0

Tim za škole odlučio kako će se realizovati nastava naredne nedelje

Jugmedia 22.01.2022.

Tim za škole doneo je odluku da od 24. januara, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu pohađaju neposredno, dok će učenici od petog do osmog razreda obrazovno-vaspitni rad pratiti po kombinovanommodelu i ići u školu dan za danom, podeljeni u dve grupe, saopšteno je na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Opširnije

Komentara: 0

Finansijki plan za ustanove opštine Aleksinac za 2022. godinu

Opština Aleksinac 29.12.2021.

Danas je u sali Skupštine opštine Aleksinac, održana 15. sednica Skupštine opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Mediji o prijavama koje su Aleksinčani dobili nakon ekološkog protesta

Danas 20.12.2021.

Oko stotinak prekršajnih naloga stiglo je na adrese stanovnika Aleksinca koji su učestvovali u dva ekološka protesta, tvrde sagovornici Danasa iz Aleksinca. Pojedini Aleksinčani dobili su i dva prekršajna naloga, po jedan za svaki dan protesta, a prekrašajnu prijavu dobio je i Aleksandar Marković, urednik najčitanijeg portala u ovom gradu, ”Aleksinac.net”.

Opširnije

Komentara: 1

Vučić: Država će pomoći rekonstrukciju crkve kod Aleksinca

vesti-online.com 09.12.2021.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će razgovarati sa patrijarhom Porfirijem da država pomogne potpunu rekonstrukciju crkve kod Aleksinca, koja je podignuta na mestu pogibije pukovnika Rajevskog koji je poznat kao prototip grofa Vronskog – lika Tolstojevog dela “Ana Karenjina”.

Opširnije

Komentara: 1

Sednica Štaba za vanredne situacije: afrička kuga u Donjem Adrovcu

Opština Aleksinac 08.12.2021.

34. sednica Štaba za vanredne situacije održana je, 07. decebmra 2021. godine, u sali Skupštine opštine Aleksinac, sa početkom u 8 časova.

Opširnije

Komentara: 0

„Upotreba čoveka” za drugi dan PIP-a

Aleksinac.net 24.11.2021.

Drugog dana Festivala prvoizvedenih predstava odigrana je predstava „Upotreba čoveka” Novog Tvrđava teatra, Grad teatra Budve, Novosadskog pozorišta i East West Centra iz Srajeva.

Opširnije

Komentara: 0

Protesti građana u petak pred opštinom

Dragan Vesić 17.11.2021.

U petak 19. novembra u 14 i 30 sati, građani ulica Vuka Karadžić i Majora Tepića održaće miran protestni skup ispred zgrade SO Aleksinac i pred nadležne izneti nekoliko zahteva.

Opširnije

Komentara: 0

<<<678910>>>Ukupno: 1115  Displaying: 71 - 80

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima