AleksinacAleksinac
Pretraga
cirilica | latinica

Mejl lista

Budi human - Pomozi Nikolini Tasković

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Nikolinu Tasković (2014).

opširnije

Otvorena izložba slika Vlade Jankovića

U galeriji NKC-a, otvorena je izložba slika Vladimira Jankovića, Bratislava Bašića i Miroslava Živkovića, profesora Fakulteta umetnosti u Nišu.

opširnije

Divan gest mladih Anđelkovića

Tačnost jedne poslovice dokazali su mladi Anđelkovići, bračni par koji se već godinama bavi proizvonjom mekika, danas su mnogim Aleksinčanma vratili nadu u toplinu ljudskog srca. Poslovica kaže" ko ima želje, pronađe i način da nešto uradi, a ko nema, on pronađe opravdanje".

opširnije

Napredak na udaru mnogih

Iako je KK Napredak klub sa tradicijom dugom 60 godina, umalo da bude ugašen. Bez želje da se pronalazi krivac, a sa željom da se čitaocima predoči trenutno stanje u klubu pozvali smo ćelne ljude kluba.

opširnije

Ukleta deonica? Na istom mestu se događaju saobraćajne nezgode sa smrtnim ishodima

Na deonici autoputa od Aleksinca ka Nišu za manje od mesec dana dogodile su se dve stravične saobraćajne nezgode u kojima su poginule tri mlade osobe i jedna beba, piše Blic.

opširnije

Trajkovići dominirali na velikom turniru u Nemačkoj

Braća Trajković su učestvovali na Otvorenom prvenstvu Nemačke i vratili se sa medaljama.

opširnije

Slavoljub Marinković Selja – Borac lavljeg srca

Rođen je 1947. godine u Glogovici kod Aleksinca. Boks je zavoleo još kao dečak kada je na obližnjem proplanku iznad svoje kuće, na jednom drvetu, okačio džak sa peskom, navukao prve bokserske rukavice i udarao do iznemoglosti.

opširnije

RTS: Mića Vampir podigao sebi i spomenik

Pre tri godine upoznali smo vas sa Miroljubom Ilićem iz Aleksinca koga sugrađani poznaju po nadimku Vampir, zbog administrativne greške u Pošti, kada je pre mnogo godina proglašen mrtvim. Najpre mu je isključen telefonski broj, a umalo mu nije oduzet i priključak dok nije dokazao da je živ.

opširnijePrijatelji sajta