Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Осуђен због убиства Декија Босанца

rss

07.09.2019. Курир

Јединствена затворска казна изречена му је за три кривична дела - убиство, недозвољено поседовање оружја и оверавање лажног садржаја, јер је у моменту хапшења имао лажна документа на име Дарко Перовић.

Фото: Курир

Мића Урошевић (40), звани Мића Четник из Алексинца у Основном суду у Косовској Митровици осуђен је неправоснажно на 20 година затвора због убиства Крушевљанина Дејана Стељића 27. децембра 2017. године.

Оптуженом је пресуда изречена у препуној судници у коју је ушао на штакама помоћу којих хода јер га је у притвору прошле године напао и тешко повредио Подгоричанин Марио Милошевић.

Јединствена затворска казна изречена му је за три кривична дела - убиство, недозвољено поседовање оружја и оверавање лажног садржаја, јер је у моменту хапшења имао лажна документа на име Дарко Перовић.

Према његовим речима, рвали су се, а револвер је опалио. Урошевић је побегао мислећи да је његов ривал од пуцња само рањен.

Урошевић је после хапшења у Косовској Митровици био у притвору у том граду, али је због кршења затворске дисциплине пребачен у Приштину. Ту се крајем прошле године сукобио са Подгоричанином Мариом Милошевићем, бившим каратистом и чланом кавачког клана.

Као отежавајућу околност суд је у обзир узео то што је Урошевића већ правоснажно осудио суд у Нишу на 20 година затвора због убиства Дејана Стељића, званог Деки Босанац, једног од вођа крушевачог поџемља.

Испричао је пред судом да су њих двојица пре убиства пили заједно у кафани, те да је Стељић почео да га удара. Побегао је кући, али је Стељић кренуо за њим, успео је да узме револвер који је имао сакривен у кући.

Коментара: 3


# Мића Урошевић Четник Курир суђење затвор
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+5) (-1)

  Vlada 07.09.2019.
  Popravite naslovni tekst nije ubistvo Dekija Bosanca u Aleksincu greska urednika.

 • (+7) (-)

  Nenad 15.09.2019.
  Kum ga je prodao za male usluge.

 • (+1) (-)

  Spoljni 15.09.2019.
  Kako je sejao sada žanje.od tomosa na pedale do đžipa x6
  Sarađivao sa policijom štitili ga sada se svi prave ludi.direktor furtula ga pokrivao i u dilu sa njim zapošljavao
  Radnike svi to znaju sada cute.


[ Додај коментар ]