Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

500 евра које дрмају алексиначки ДС

rss

14.12.2013. Д. Остојић

Сенку на регуларност избора у алексиначком ДС-у бацају многобројни проблеми који су испливали у јавност.

500 евра које дрмају алексиначки ДС

Два су најозбиљнија.

Проблеми са бирачким списковима чланова ДС-а и други је афера око спорних 500 евра страначког новца. По подацима до којих смо дошли цео проблем је дошао до високих функционера ДС-а у Београду, тако да ће о томе бити расправе и на органима странке, од окружног до извршног одбора. Један од кандидата за председника ОО ДС Алексинац, Бобан Ранђеловић је упутио званичан захтев Извршном одбору странке у коме тражи да се поништи кандидатура другог кандидата Милоша Петровића јер постоје озбиљне сумње да је Милош Петровић добио 500 евра од високог функционера ДС-а и да тај новац није потрошио за потребе функционисања страначке организације. Преносимо оригинал текст из наведеног захтева у који смо имали увид:

"Посумњао сам у исказ који је дао Милош Петровић и сакупио неоспорне доказе да паре нису потрошене на наведени начин. Ово доводи у питање моралну и интелектуалну способност Милоша Петровића да се нађе у групи људи који ће водити ову странку у будућем периоду, и јасно говори о каквом је кандидату реч" завршава Бобан Ранђеловић у допису ИО Демократске странке.

С друге стране Милош Петровић сматра да о питању спорних 500 евра не треба причати у јавности већ на органима странке и да ће он оправдати тај новац оном од кога је примио 500 евра и никоме другоме. Даљу полемику на ову тему није желео да отвара.

По информацијама које смо добили од људи из Извршног одбора ДС-а, овим питањем ће се странка озбиљније позабавити након 22.децембра за када су заказани избори у алексиначком ДС-у.

Алексинац.Нет ће редовно пратити ову тему


# Бобан Ранђеловић избори Милош Петровић Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима