Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

3. Међународни џиу џицу турнир "Алексинац Опен 2014"

rss

10.12.2014.

У суботу, 13. децембра 2014. са почетком у 10. 00 часова у хали спортова у Алексинцу одржаће се 3. Међународни турнир "Алексинац Опен 2014" у организацији џудо и џиу џицу клуба "N&F" из Алексинца, под покровитељством Општине Алексинац.

3. Међународни џиу џицу турнир "Алексинац Опен 2014"

Учешће на турниру су најавили такмичари из око 30 клубова из 8 држава Европе: Словеније, Румуније, Хрватске, Бугарске, БиХ, Црне Горе, Македоније и Србије.

Наш клуб ће на турниру наступити са 42 такмичара у свим узрасним категоријама.

"Турнир је ове године два пута одлаган, требао је да се одржи 17. маја и 28. јуна због увођена ванредног стања услед поплава и великих елементарних непогода које су захватиле нашу земљу. Надамо се да ће нам сада временска прогноза бити савезник." наводе из алексиначког клуба

Турнир се већ три године налази на календару Европске џиу џицу федерације - ЕЈЈФ, а одобрен је на основу одличних резултата које постиже наш клуб последњих година.

"Ове године алексиначки клуб је у екипној сениорској конкуренцији постао Вицешампион међународне Јадранске џиу џицу лиге, чиме се пласирао у Европку џиу џицу лигу, док је у појединачној конкуренцији наш клуб добио Првака Европе у категорији кадета - што је уједно и најбољи успех у историји наше земљу." каже тренер Драган Трајковић.


# џиу џицу N&F џиу џицу клуб НИФ Драган Трајковић хала борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима