Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дванаеста редовна скупштина КСР Трњане

rss

21.03.2016.

12 редовна годишња, а уједно и 4 изборна скупштина клуб спортских риболоваца "Трњане" из Трњана је одржана у недељу 20 марта 2016. године, у сали дома културе у Трњану, у присуству 46 чланова и гостију КСР "Трњане".

Дванаеста редовна скупштина КСР Трњане

Председник КСР Мића Димитријевић се на почетку Скупштине најпре осврнуо на протеклу деценију рада организације, где је КСР веома успешно деловала. Затим је по дневном реду, најпре изнео извештај о раду председника и Управног одбора у протеклом 4-годишњем мандату, као и посебно о раду за протеклу годину.

Извештај је једногласно усвојен. Затим се приступило избору председника КСР, где је опет једногласно изабран досадашњи председник Мића Димитријевић из Трњана. Једногласно су изабрана и два потпреседника КСР - Михајло Јовановић - КУЛЕ из Алексинца и Бранко Димитријевић из Трњана, као и још 7 чланова управног одбора, и то : Милан Терзић, Станоје Нешић из Трњана, Дарко Јовчић из Прћиловице, Радослав Петковић из Гредетина, Милетић Војкан из Доњег Љубеша и Ивица Петровић из Алексинца.

Изабран је надзорни одбор, такмичарска и судијска комисија, као и комисија за информисање. Затим су једногласно усвојени план рада и финансијски план за 2016.год. Једногласно су усвојене и све преостале тачке по дневном реду.

На крају скупштине су подељене захвалнице спонзорима и такмичарима и осталим заслужним члановима КСР "Трњане". За време скупштине је путем видео бима пројектована пригодна фоторетроспектива о деценији рада и постојања КСР "Трњане " и морам да приметим да су присутни били одушевљени подсећањима на разне атрактивне и занимљиве детаље са разних такмичења и других активности чланова кср у протеклих 10 година. После скупштине сви присутни су наставили дружење уз пригодну закуску уз пиће и пржену рибу на таландари.

Мића Димитријевић
Председник КСР ТРЊАНЕ


# скупштина Милан Терзић Гредетин Трњане надзорни одбор Мића Димитријевић Дарко Јовчић Трњане КСР
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима