Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Здравље




<<<1112131415>>>Total: 195  Displaying: 121 - 130

Програм за раван стомак

Наташа 08.09.2015.

Храна и пиће су готово исто толико важни као и вежбање када је реч о јачању трбушних мишића. Важно је знати да постоји неколико врста оброка који могу уништити успешан дан у теретани и да постоје многа пића која могу повећати снагу вашег тела.

Опширније

Коментара: 1

Лекари спремни за пресађивање рожњаче, чекају се донори

РТС 17.08.2015.

Милан и Стефан из околине Алексинца проблеме са видом имају од рођења. Диоптрија минус девет и минус двадесет им прави велике проблеме, али су ипак добри и упорни ђаци.

Опширније

Коментара: 1

Нови медицински портал у Алексинцу - Витаминоза.инфо

Д. Остојић 13.07.2015.

Алексинац је добио један занимљив медицински портал, пројекат који је покренуо др Марко Јовановић, лекар из Алексинца. Портал обилује занимљивим и практичним текстовима, те позивамо наше читаоце да посете сајт www.vitaminoza.info

Опширније

Коментара: 0

Зашто нема активности алексиначког савета за здравство?

Д. Остојић 02.07.2015.

Општина Алексинац је пре пар месеци добила Савет за здравство.

Опширније

Коментара: 0

Шта најчешће сањамо и како то утиче на наше здравље

Наташа 28.04.2015.

Иако можда многи тога нису свесни, ми заправо сваку ноћ када одемо на спавање и када утонемо у сан ми нешто сањамо током већег дела ноћи. Тада смо у полусвесном стању и можемо сањати разне ствари које су обично одраз наших подсвесних мисли током тог или претходних дана.

Опширније

Коментара: 1

Трибина о здрављу и здравом животу у Алексинцу

Радио Алексинац 17.04.2015.

У организацији Удружења оболелих од карцинома “Љубав, вера, нада” из Алексинца и Клуба “Здравље” из Ниша у суботу, 18. априла, ће бити одржана трибина под називом „Пут до доброг здравља”.

Опширније

Коментара: 0

Хроно исхрана: Јеловник за почетнике, по данима!

Вестинет 14.03.2015.

С обзиром на то да ми је стигао велики број порука на маил и у инбокс на Фејсбуку са молбом да направим јеловник за почетнике, овог јутра два менија уместо слика мог доручка. Обећање испуњено.

Опширније

Коментара: 1

Хроно исхрана (2)

Кува и пише: Ана Ћубела 03.02.2015.

Хроно исхрана је, као што јој и сам назив каже, исхрана по сатници. Између оброка треба да прође најмање четири, а највише шест сати. Пет сати је оптимално, посебно ако говоримо о рестрикцији, односно о периоду када имамо само три оброка, без ужине. А пробаћу у најкраћим цртама да објасним и зашто, преносећи најбитније делове које су написали стручњаци за ову област. Иначе, ово је највећи разлог зашто сам се ја одлучила за хроно. Сваки пут када једемо, повећа се ниво инсулина и масти…

Опширније

Коментара: 0

Хроно исхрана (1)

Хроно кухиња 28.01.2015.

Хроно исхрану је смислио још 1986. француски лекар Алаин Делабос. Цела исхрана је подређена раду панкреаса и лучењу инсулина и кортизола, као и ензимима који су потребни за варење хране, а који се не луче у свако доба дана исто.

Опширније

Коментара: 3

Дуња за боље здравље

Денис 17.01.2015.

Када чује реч дуња велики број људи одмах помисли на ракију од дуње, односно дуњевачу, или пак компот, слатко или чај, а нису ни свесни колико је широка њена примена.

Опширније

Коментара: 0

<<<1112131415>>>Total: 195  Displaying: 121 - 130

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима