Претрага
cirilica | latinica<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 6640  Приказано: 21 - 30

Игор Ракочевић - људина од спортисте!

Душан Остојић 31.07.2018

Посебан утисак на мене оставио је гост турнира Игор Ракочевић па сам одлучио да посебан текст посветим њему. Редовно сам гледао његове утакмице иако нисам добар познавалац кошарке, признајем. Знам да је био репрезентативац, да је троструки најбољи стрелац Евролиге, дугогодишњи играч Звезде а данас потпредседник Кошаркашког савеза Србије.

опширније

Коментара: 0

Диван дан спорта у Алексинцу

Душан Остојић 31.07.2018

Душан Пројовић и Радмило Мојсиловић са сарадницима су љубитељима кошарке пружили прилику за уживање. Било је то лепо целодневно опуштање на алексиначком Ташу. На самом крају дана Лексингтон бенд је одржао концерт у коме је уживало близу 7.000 људи.

опширније

Коментара: 0

У Лужану, насељу алексиначке Општине, одржан сабор Св.Арханђела Гаврила

Томислав Брзаковић 30.07.2018

Свечану лиургију служили прота Јовам Живановић старешина тешичке Парохије и јереј Горан Поповић из Алексинца. Овогодишњи колачар Дејан Милијић, предао је колачарство за наредну годину Зорану Ђорђевићу из Лужана. Свечана литургија је одржана у храму Св. Арханђела Гаврила, који је добио ново рухо и унутра и споља. Заслуге за све што је урађено, припадају Црквеном одбору.

опширније

Коментара: 0

Оглашена продаја пословног простора ДТП Ангроколонијал - понуде до 6. септембра

29.07.2018

Стечајни управник огласио је продају имовине стечајног дужника ДТП Ангроколонијал из Алексинца.

опширније

Коментара: 0

Недалеко од центра града - депонија

О2 29.07.2018

Депоније - ружна слика Србије. Једна таква је у алексиначком насељу Васе Николића, недалеко од центра града.

опширније

Коментара: 0

Отворено писмо Ненада Ђурића

27.07.2018

Осећам потребу да се обратим отвореним писмом алексиначкој јавности. Сведок сам проблема који постоји међу младима а који се тиче појачане бриге због све чешћих инцидената који се дешавају у Алексинцу.

опширније

Коментара: 0

Сећање на Велимира Рајића - сећа ли се његов родни град њега?

Божа Марковић 26.07.2018

Почев од погрешне тврдње Пере Зупца да је писац антологијске песме "На дан њеног венчања" Велимир Рајић рођен у Београду, изречене сигурно зато да све што је важно је београдско, па и овај антологијски песник, и други градови попут Чачка, Горњег Милановца, а највише Алексинац, имају право да се надмећу око својатања Велимира Рајића, баш зато што је он рођен у Алексинцу у историјској Таушановићевој улицу, значајној по другим знаменитим личностима Алексинца.

опширније

Коментара: 0

Коначно почело да ради алексиначко породилиште

Јужне Вести 26.07.2018

Након 20 дана од свечаног отварања реновираног породилишта у Алексинцу, из Опште болнице саопштавају да је оно јуче почело да ради и да се једна трудница већ породила у новој сали.

опширније

Коментара: 0

Студенти дали решење за уређење парка “Брђанка” у Алексинцу

Јужне Вести 25.07.2018

На конкурсу за идејно решење партерног уређења парка “Брђанка”, који је расписала Општина Алексинац, победио је петочлани тим студената Грађевинско-архитектонског факултета у Нишу. Њихови предлози биће искоришћени, кажу у Општини, а парк ће се сређивати у наредним годинама.

опширније

Коментара: 0

И Лексингтон бенд се придружује хуманитарној акцији

Душан Остојић 24.07.2018

Захваљујући радницима алексиначке фабрике Грамер у акцији за помоћ малој Теодори укључио се и Лексингтон бенд. Троје радника Грамера су послали писмо људима из Лекингтон бенда, све им детаљно објаснили и на дан концерта Лексингтон бенда у Алексинцу акцији ће моћи да се прикључе и сви грађани. Целу акцију је подржала и Канцеларија за младе општине Алексинац. Иницијатори акције су желели да остану анонимни.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 6640  Приказано: 21 - 30